4 Ocak 2010 Pazartesi

Yumuşak ve Bakımlı Eller

Soğuk kış günlerinde çatlamış ve yıpranmış elleriniz icin herbiri birbirinden iyi üç farklı krem;


L’OCCITANE Shea Butter El Kremi % 20 oranında Shea yağı içermektedir. Cilt tarafından hızla emilen ve yağlı bir tabaka bırakmayan bu yağ Afrika’ da bulunan shea ağacından elde ediliyor. Bunun dışında bal, badem, ve hindistan cevizi yağıda içeren bu krem, kış aylarında ellerinizin en iyi dostu olacak.

CLINIQUE Leke Giderici El Bakımı içerdigi antioksidant maddeler ile sadece kış aylarında ellerinizi korumakla kalmaz aynı zamanda ilerleyen yaşlarda ellerde oluşan lekeler içinde idealdir.

Nivea Visage Aqua Sensation - Nemlendirici Bakım Kremi;Tüm gün boyunca taze ve ışıltılı görünmek için cildin canlandırılmaya ve uzun süreli, derinlemesine nemlendirilmeye ihtiyacı vardır.
NIVEA VISAGE Aqua Sensation Nemlendirici Bakım Kremi cilde canlılık veren hafif ve tazeleyici bir jel kremdir. Çabuk emilen formülü ciltteki yorgunluk belirtilerini ortadan kaldırır, taze ve ışıltılı bir görünüm sağlar. Aynı zamanda 24 saat süren kalıcı ve derinlemesine nemlendirme özelliği ile cildi yumuşacık yapar. Özel NIVEA VISAGE UVA/UVB koruması ve E vitamini, güneş ışığının neden olduğu erken yaşlanma belirtilerine karşı korur. Tüm cilt tipleri için uygundur.E vitamini, güneş ışığının neden olduğu erken yaşlanma belirtilerine karşı korur.

Seri ilanlar-ilan ver-film izle-skype indir