22 Aralık 2009 Salı

Göz Makyajında Far'ın Etkisi




Oriflame Visions Üçlü Göz Farı


Dikkatleri üzerinize üç kat daha fazla çekin! Birbiri ile uyumlu 3 muhteşem renk birarada! 4 farklı kombinasyon ile seçim sizin. Modaya uyum sağlayın, şıklıgınızı tamamlayın.


Yüzün en dikkat çekici yeri olan gözlere, doğru renklerle yapacağınız bir makyaj, istediğiniz etkiyi bırakmanıza yardımcı olacaktır.



Kaliteli bir farla, istediğiniz tonu yakalayabilir, teninize uygun bir göz makyajı ile etkileyici bakışlara kavuşabilirsiniz. Ayrıca, bu yıl çok moda olan, ıslak görünümlü ışıl ışıl simli farlarla da yüzünüze ışık katabilir, bu sayede dikkat çekici görünebilirsiniz.


Farklı renk ve çeşitteki farlarla harika görünmek için; öncelikle, hangi renk gruplarının hangi tene yakıştığını bilmek ve makyajı buna göre uygulamak gerekir.


Eğer açık tenliyseniz, hemen her renk far kullanabilirsiniz. Özellikle karamel, kahve, gri, altın rengi ve portakal tonları bu ten grubu için ideal renklerdendir. Kızıl tenliler karamel, gri veya lila gibi renkleri, esmer tenliler ise renk sınırlaması olmadığından rahatlıkla koyu tonları tercih edebilirler.


Farkedilir bakışları yakalamak için sadece teninize uygun renkleri seçmek yeterli olmayacağından, aynı zamanda nasıl uygulanması gerektiğini de bilmek gerekir.

Farklı renklerde seçilmiş farlar, beraber kullanılırken, renk geçişleri açıktan koyuya doğru olmalı ve koyu renk kirpiklerin dibine sürmelidir. Koyu tonlar yanlara doğru hafif uzatılmalı ve en koyu ton da derinlik katması için göz kapağının bitiş çizgisine uygulanmalıdır.


Doğal bir görünüm isterseniz, açık tonlardaki farları tercih etmelisiniz. Hafif bir makyaj bile yapıyor olsanız, yüzünüze ışık katmak adına, mutlaka far sürmelisiniz. Bu anlamda renk seçimlerini de açık pembe veya şeftali tonlarında yapabilirsiniz.

Eğer, farınızın göz kapaklarınızın üzerinde birikmesi gibi sorunlar yaşıyorsanız; yağ bazlı farlar yerine, yoğun renk pigmentleri içeren pudralı ya da hafif sedefli farlardan kullanmalısınız. Sedefli maddeler göz kapağının üzerine yapıştığı için birikme yapmayacaktır.
Seri ilanlar-ilan ver-film izle-skype indir