22 Aralık 2009 Salı

Dudak Makyajı




Dudak makyajı denildiğinde rengarenk rujlar gelir ilk önce akıllara. Kadının baş döndürücü albenisini ortaya çıkaran dudakların vazgeçilmezidir rujlar. İster gizemli ten rengi, ister güçlü kırmızı olsun, ruj bir kadının seksi görüntüsünün mimarıdır.


Bir çok ruj rengi arasından doğru seçimi yapmak gerçekten de zordur. Doğru renkte seçilmemiş bir ruj kadınların güzelliğine gölge düşürebilir.

İnce Dudaklar

Dudaklarınızın daha dolgun görünmesini istiyorsanız dudak çerçevesini dudak çizgisinin dışından çekin. Çerçeveyi iki yana kadar iyice uzatarak açık bir tonda çizin, dudağınızı açık bir rujla renklendirin.. Açık renk rujlar dudağı daha dolgun gösterir. Parlak pembe ve şeftali tonlarını tercih edebilirsiniz.


Kalın Dudaklar

Dudak kenarlarınıza hafifçe fondöten sürün, parlak ve sert renklerden kaçının. Dudak çizgisini dudaklarınızın içinden çizin. Dudak boyanızın ve çizgisinin hemen hemen aynı renkte olmasına özen gösterin. Koyu renkli rujları tercih ederek dudaklarınızı daha ince gösterebilirsiniz.

Bronz Tenliler


Mor ve leylak gibi renklerden kaçının. Bal ve karamel tonlardaki rujlar bronz tene mükkemmel yakışır.


Kendi Renginizi Yaratın

Profesyonel bir makyöz gibi, farklı tonları karıştırıp, kendi renginizi elde edebilirsiniz. Örneğin, koyu tonlar ile altın rengini karıştımayı deneyin.




Seri ilanlar-ilan ver-film izle-skype indir