22 Aralık 2009 Salı

Braun-satin-hair-brush

Tek Tuşla Parlak saçlar!
Her zamankinden daha iyi görünmek isteyen kadınların günlük sorunlarına çözüm bulan Braun’un önde gelen bilim adamları mükemmel bir ürün ile ortaya çıktı. Iontec’li Braun Satin Hair Brush.Iontec’li Satin Hair Brush, Braun’un Iontec serisinin en son parçası ve saç bakım dünyasındaki yeni bir buluş. Her an, istediğiniz her yerde, ilk dokunuşla beraber saçınıza anında parlaklık, akıcılık ve yumuşaklık vermek üzere tasarlanmıştır. Pille çalışan Satin Hair Brush,Iontec teknolojisiyle en kritik anlarda en büyük yardımcınız olacaktır.




Biz kadınların sabah evden veya kuaförden mükemmel şekillendirilmiş saçlarla çıktığımız o ilk andaki mutluluğumuz tartışılmazdır. Ancak saçımızın olağanüstü görünümünü gün içerisinde yitirilmesi de bir o kadar can sıkıcıdır. İşte, Satin Hair Brush kadınların bu sorununa dur demek için üretildi. Tek bir dokunuşla mükemmel saçlara tekrar ulaşmak artık o kadar zor değil. Üstelik istediğiniz her an ve her yerde.




%100 taşınabilir, el çantasına sığacak şekilde tasarlanmış Satin Hair Brush, kadınların dudak parlatıcıları gibi yanlarından ayırmayacakları bir “olmazsa olmaz” haline gelecek. Kadınlar faydalarını bir kez görüp hissettiklerinde yanlarına Satin Hair Brush’ı almadan asla evden çıkmayacaklardır.


Peki nasıl çalışır ve faydaları nelerdir?




Sıradan fırçalardan farklı olarak, Braun Satin Hair Brush saçınıza etkili bir şekilde iyon aktaran, özel olarak tasarlanmış Iontec iyon püskürtme sistemine sahiptir. Yaydığı milyonlarca iyon sayesinde etkili bir şekilde elektriklenmiş ve kabarmış saçınızı pürüzsüz hale getirip hissedilir yumuşaklık sağlar. BraunSatin Hair Brush’ın bir diğer özelliği ise fırça kıllarının yumuşak yüzü ve üstün şeklidir. Saçınızda takılma yapmadan nazik bir şekilde sağlıklı ve hasarsız fırçalama sağlayıp, saçınızın dış tabakasının zarar görmesini engeller. Böylece sağlıkla ışıldayan mükemmel görünümlü saçlara anında ulaşırsınız.Saçınıza istediğiniz her an ve her yerde anında parlaklık ve akıcılık veren Satin Hair Brush’a çantanıza bir yer açın.

Iontec ile ışıldayın!

Göz alıcı parlaklık ve sağlıklı şekillendirmenin ardındaki teknoloji…

Parlak ve Sağlıklı saçların sırrını keşfedin!

Her zamankinden daha sağlıklı görünen saçlara sahip olma şansının şekillendirme ile yok olduğunu düşünenelerdenseniz, bir kere daha düşünün. Çünkü artık yeni Iontec Satin Hair Serisi var.Braun sağlıklı bir saç için en önemliunsurun nem olduğunu biliyor ve işte bu yüzden Iontec’i icat etti.


Iontec nedir?
Iontec saçınızın sağlığını korumak için özel olarak geliştirilmiş bir teknolojidir. Saçınızın genellikle aşırı yüksek sıcaklıklarda yapılan şekillendirme sırasında kaybolan nem dengesini yeniler. İyon düğmesini aktif hale getirince, iyon püskürtme sistemi milyonlarca iyonu saçınıza etkili bir şekilde yaymaya başlar. Bu iyonlar her bir saç telini sarar ve şekillendirme sırasında havadaki nem parçacıklarını çekerek saçınızın nem dengesini hızlı bir şekilde tekrar kazanmasını sağlar.


Parlak ve akıcı saçlar için tek bir tuşa basın!


10 kadından 9’u daha parlak saçları onayladı.


*Satin Hair Brush ile kendi saç fırçası arasında bir fark görenler.
Seri ilanlar-ilan ver-film izle-skype indir