26 Şubat 2010 Cuma

Eyüp Sabri Tuncerde Kadınlar Gününe Özel Kampanya



EYÜP SABRİ TUNCER'in Kadınlar Gününe özel kampanyasından haberi olmayan hiçkimse kalmadı heralde,ama yine de olurda duymayan var ise haber vermek istedim;

Dünya Kadınlar Günü kutlaması EYÜP SABRİ TUNCER 'de 1 gün değil, tam 30 gün sürer! 15 Şubat - 15 Mart 2010 tarihleri arasında EYÜP SABRİ TUNCER adresinden 5 TL ve üzeri ürün satın aldığınızda, el ve vücut kremi, vücut losyonu ve vücut parfümünden oluşan, 40 TL değerinde dünya markası Perfume Jewels kozmetik ürün seti hediye! Siparişinizi verirken lütfen Perfume Jewels ürün seti hediyenizin tercih ettiğiniz koku çeşidini online alışveriş bölümündeki "Teslimat" bilgilerinin altında yer alan "Hediye Setiniz" bölümünden seçerek bildirin. Her üyemiz kampanyadan 1 kez yararlanabilecektir ve ürün değişimi yapılamayacaktır. Kampanyamız stoklarla sınırlı olduğundan EYÜP SABRİ TUNCER kampanyayı bitiş tarihinden önce sonlandırma hakkını saklı tutar. 24 farklı koku çeşidini görmek için TIKLAYINIZ.


Kampanya dahilinde hediye olarak verilen PERFUME JEWELS ürünleri hakkında bilgi ve katkı maddelerini öğrenmek için BURAYI ziyaret edebilirsiniz.
Seri ilanlar-ilan ver-film izle-skype indir